Stiže šejtan

Izvor: B92, 13.Jun.2023, 13:40

Stiže "šejtan"

Tehnički remont Bratunac nikada nije beležio više udgovora pa je poslovanje više nego dobro, izjavio je većinski vlasnik ove kompanije Slavenko Ristić.

U razgovoru za Glas Srpske, Ristić je istakao da kompanija radi na razvoju kompletnog pištolja od polimerskih materijala koji će biti jeftiniji od modela "RS9 vampir" koji je napravljen od punog metala.

Govorio je i o imenu novog pištolja.

"Reč je o sasvim novom pištolju koji će imati svoje ime >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i biće naš patent. Javnosti bi mogao biti predstavljen do kraja godine", rekao je Ristić. Pištolj bi se, kazao, mogao zvati "šejtan".

Tehnički remont Bratunac biće prisutan i na Međunarodnom sajmu namenske industrije koji će biti održan od 25. do 28. juna u Istanbulu.

"Imamo značajne ugovore sa Turskom odnosno njihovom najvećom kompanijom koja se bavi proizvodnjom vojne opreme. Za njih radimo upaljače svih vrsta i nadamo se da ćemo tu saradnju proširiti i da će u budućnosti biti još uspešnija i bolja", naveo je Ristić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.