Stiže nam nova sezona putovanja. Možemo li da putujemo više?

Izvor: B92, 26.Feb.2018, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiže nam nova sezona putovanja. Možemo li da putujemo više?

Beograd -- Kažu da pravi putnici vole taj poseban osećaj dolaska u novi, nepoznati hotel.

Vole tu pozitivnu neizvesnost kada znaju da će dobiti kvalitetan smeštaj, ali ga još nisu videli, nisu osetili onaj poseban miris svoje hotelske sobe, pitaju se kakav je osećaj uskočiti u savršeno namešten krevet i šta će im lepo pripremiti za doručak.

Da li Vam je poznat ovaj osećaj, ili ste među onima koji na ovo pitanje odgovaraju sa “ne, ja živim u siromašnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Srbiji”?

Ipak, čini se da i u tom sektoru konačno ima promena. Nedavno smo pisali o srpskom startapu koji je dobio značajne investicije od Vlasnika kompanije H&M.

Čini se da konačno postoji način da putnici ponude cenu koju su spremni i mogu da plate, a da hotelski brend bude zaštićen. Kako nam je rekao osnivač kompanije Dib Hotel Daniel Vasiljevic, veliki broj hotela i gostiju je već zgrabilo ovu priliku pa se Dib Hotel već sada može koristiti u svim većim evropskim gradovima. Hoteli više nisu nedostižni zbog svojih cena, a osećaj koji ćete imati boraveći u takvom profesionalnom smeštaju nije moguće imati u drugim tipovima smeštaja.

Opširnije čitajte OVDE, u posebnoj vesti.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.