Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Mar.2024, 19:57

Stiže 18 vozova iz Švajcarske i pet iz Kine, cilj do 2027. i 20 miliona putnika

Strateški pan "Srbijavoza" je da već 2027. preveze i 20 miliona putnika, izjavio je danas generalni direktor "Srbijavoza" Ivan Bulajić i najavio je da će svemu tome doprineti i modernizacija pruga i vozova, a koji treba da stignu iz Švajcarske i Kine, što će Srbiju dodatno pozicionirati među zemlje sa najrazvijenijim železničkim saobraćajem.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stiže 18 vozova iz Švajcarske i pet iz Kine: Do 2027. godine 20 miliona putnika, evo šta se još navodi u strateškom planu "Srbijavoza"

Izvor: Blic, 23.Mar.2024, 12:47

Strateški plan "Srbijavoza" je da već 2027. godine preveze 20 miliona putnika, izjavio je juče generalni direktor "Srbijavoza" Ivan Bulajić.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.