Stiglo deset novih autobusa za GSP Beograd

Izvor: N1 televizija, 06.Okt.2016, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiglo deset novih autobusa za GSP Beograd

GSP ”Beograd” nabavio je deset novih niskopodnih autobusa od “Ikarbusa”, koji će od naredne sedmice prevoziti Beograđane.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali, koji je prisustvovao primopredaji autobusa, najavio je da se isporuka još deset novih vozila za GSP očekuje do kraja oktobra, a početkom 2017. godine još deset.

Mali je podsetio da je u proteklom periodu stiglo 30 autobusa i pet elektro-autobusa.

Svi ovi autobusi imaju bežični internet, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << brojače putnika, klima uređaje, kao i pristup za osobe sa invaliditetom jer su urađeni po najvišim standardima, naveo je Mali i zahvalio fabrici “Ikarbus” jer je ispoštovan rok i dogovor sa Gradom.

“Kao što vidite mi ne kupujemo autobuse iz inostranstva, već od domaće fabrike koja zapošljava naše radnike i njima isplaćuje plate”, rekao je Mali poručivši radnicima GSP da će kao i do sada Grad biti uz njih i da sva nova vozila imaju kamere koje će pojačati bezbednost i vozača i putnika.

Direktor “Ikarbusa” Aleksandar Vićentić naveo je da su ugrađena najsavremjenija oprema u cilju bezbednosti i udobnosti putnika.

Idemo dobrim tempom, poboljšavamo situaciju, povećavamo kvalitet i smanjujemo potrošnju i rezultati u prvih šest meseci su dobri, napomenuo je direktor GSP “Beograd” Željko Milković i apelovao na putnike da kupuju kartu jer samo tako će moći da budu obezbeđena nova vozila.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

GSP DOBIO JOŠ 10 AUTOBUSA, ALI BEZ ZNAKA "MERCEDESA" Nova vozila iz Ikarbusa na šasiji "MAN-a"

Izvor: Blic, 06.Okt.2016

Grad Beograd dobio je danas deset novih niskopodnih “Ikarbusovih” autobusa, model IK-112M, ali bez znaka “Mercedesa”, pošto je korišćena šasija “MAN-a”...- Do kraja oktobra očekuje nas još deset novih autobusa, a početkom 2017. još deset, tako da držimo kontinuitet obnove voznog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.