Steve Ballmer napustio Upravni odbor Microsofta

Izvor: GdeInvestirati.com, 21.Avg.2014, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Steve Ballmer napustio Upravni odbor Microsofta

Nekada prvi čovek Microsofta Steve Ballmer, aktuelni vlasnik košarkaškog kluba Los Angeles Clippersa, odlučio je da napusti Upravni odbor Microsofta. 

Nakon 34 godine provedene u Redmondu, gde se nalazi sedište Microsofta, nekadašnji naslednik Bill Gatesa ipak ostaje glavni individualni akcionar te firme, objavljeno je na web sajtu zdnet.fr.

Ballmer, u pismu objavljenom na web sajtu firme, objašnjava da ostaje veoma vezan za Microsoft, ali da će >> Pročitaj celu vest na sajtu GdeInvestirati.com << ga poslovi u obrazovanju, kao i u košarci, sprečiti da nastavi obavljanje svojih zadataka u firmi kojoj se priključio 1980. godine. Odluka je stupila na snagu odmah.

Nakon što je potvrdio podršku svom nasledniku, Satya Nadellai, koji ga je zamenio na funkciji izvršnog direktora kompanije, Ballmer je u pismu dodao da će nastaviti da izlaže ideje rukovodiocima te firme i ispitivati njene proizvode.

Nastavak na GdeInvestirati.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GdeInvestirati.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GdeInvestirati.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.