Stefanović u polufinalu, Zdelar i Novakovićeva bez direktnog plasmana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Avg.2021, 03:31

Stefanović u polufinalu, Zdelar i Novakovićeva bez direktnog plasmana

Srpski kajakaš Strahinja Stefanović plasirao se direktno u polufinale u disciplini K-200.

On je završio kao prvi u drugoj kvalifikacionoj grupi sa vremenom 34.996. Pored njega, plasman u polufinale je obezbedio i Argentinac Ruben Recola. Polufinale je na programu sutra od 2.30 po srpskom vremenu.

Milica Novaković u polufinalu

Srpska kajakašica Milica Novaković pobedila je u svojoj četvrftinalnoj grupi K-500 i obezbedila plasman u polufinale. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Ona nije uspela direktno da se plasira u polufinale u disciplini K-500. Tada je zauzela peto mesto u svojoj kvalifikacionoj grupi sa vremenom 1:49.802.

Bojan Zdelar bez polufinala

Srpski kajakaš Bojan Zdelar nije uspeo da obezbedi polufinale u discipčini K-200. On je nakon lošeg rezultata u kvalifikacijama, nastupao u repesažu, odnosno četvrtfinalu.

Zauzeo je četvrto mesto u svojoj grupi sa vremenom 36.531, što je za oko sekund i po slabije od drugoplasiranog Evgenija Lukancova, koji je prošao dalje.

Prvi u grupi sa vremenom 33.985 bio je Britanac Lijam Hit.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Stefanović: Nisam se još navikao na vremensku zonu

Izvor: B92, 04.Avg.2021

Srpski kajakaš Strahinja Stefanović govorio je posle plasmana u polufinale u disciplini K-200..."Nisam se još u potpunosti navikao na vremensku razliku pa mi je malo čudan osećaj. Bez obzira na to sam uspeo da se fokusiram na trku. Što se kvalifikacija tiče ja sam zadovoljan. Bilo je dobro iako...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.