Stefanović: Pregovori sa Esmarkom u završnoj fazi

Izvor: Blic, 15.Feb.2015, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Pregovori sa Esmarkom u završnoj fazi

Pregovri Vlade Srbije sa Esmarkom o preuzimanju Smederevske železare su ušli u finalnu fazu, rekao je ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović.

"Naša država pokušava da obezbedi garancije... Naš cilj, kao države, je da se postignu garancije da novi vlasnici neće za četiri, pet meseci da izađu iz tog posla i da nam vrate tu fabriku, onda da mi vodimo računa o svemu što je ostalo iza njih", rekao je Stefanović na televiziji Pink.

Stefanović >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je naveo da je premijer rekao da će možda već tokom sutrašnjeg dana imati odgovor.

"Poznajući njega (premijera) ako postoji šansa od 0,1 posto da se ovaj posao sa Esmarkom sklopi da će on to gurati snažno, da ne kažem kao buldožer, ali nešto tako, guraće najsnažnije da se taj dogovor završi, ali da se napravi garancija za Srbiju", kazao je Stefanović.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.