Izvor: Danas, 20.Okt.2014, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Neko iz vlasti štiti Ćirovića

Beograd - Zamenik predsednika Odbora Skupštine Srbije za finansije Borko Stefanović tvrdi da neko iz vlasti sprečava smenu predsednika Komisije za hartije od vrednosti Zorana Ćirovića. „Odlaganje jučerašnje sednice Odbora na kojoj je trebalo da se raspravlja o smeni Ćirovića je očigledan dokaz da neko iz vlasti štiti čelnog čoveka Komisije“, rekao je Stefanović i istakao da su svi članovi Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava, saglasni >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << da Ćirović bude smenjen.

On je istakao da su razlozi za smenu Ćirovića njegov odnos prema instituciji na čijem je čelu, neopravdani troškovi, pre svega za putovanja, kao i bahato ponašanje prema zaposlenima.

Predsednik Odbora za finansije Veroljub Arsić negira da je sednice tog skupštinskog tela otkazana po nečijem nalogu i objašnjava da je do odlaganja došlo jer je on morao da prisustvuje sednici Odbora za prava deteta.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.