Stefanović: Nećemo formirati pomoćnu policiju

Izvor: SEEbiz.eu, 09.Jan.2017, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Nećemo formirati pomoćnu policiju

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović Stefanović izjavio je da neće biti formirana pomoćna policija.

Stefanović je za RTS rekao da je uredba koja omogućava formiranje pomoćne policije doneta još 2005. godine, ali da će ona danas na sednici Vlade Srbije biti ukinuta.

"Vlada Srbije će danas u 10 sati doneti uredbu kojom će se ukinuti uredba koja postoji već dvanaest godina i neće biti formiranja pomoćne policije", kazao je Stefanović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << />
On je naveo da nisu bile istinite kritike opozicije da je cilj formiranja pomoćne policije bio da se zapošljavaju partijski kadrovi, navodeći da su posao tu mogli dobiti samo oni koji su završili kriminalističku akademiju.

"Na žalost, oni neće sada biti zaposleni zahvaljujući Saši Raduloviću, Dverima i Demokratskoj stranci, zbog hajke koja se vodi protiv nas i koja je prosto prejaka", kazao je Stefanović.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.