Stefanović: Neće biti dodatnih tehničkih pregleda

Izvor: SEEbiz.eu, 15.Maj.2018, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Neće biti dodatnih tehničkih pregleda

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas za televiziju Prva da neće biti dodatnih tehničkih pregleda za vozila starija od 15 godina.

"To je bio zakon o bezbednosti saobraćaja iz 2009. koji je predvideo tehničke preglede na šest meseci. Oni neće biti primenjivani, ići ćemo na izmene tog zakona i niko ne mora da se plaši da će do toga doći, nijedan gradjanin koji ove godine bude izvršio tehničlki pregled neće imati novi za šest meseci, >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << već na godinu dana kao što je bilo do sada. Ova odredba neće biti primenjivana" izjavio je ministar.

Mediji su ranije navodli da je Pravilnik koji je usvojen 5. maja, a trebalo da stupi na snagu 5. jula, predvidjao da svi automobili stariji od 15 godina moraju dva puta u toku godine na detaljan tehnički pregled.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.