Stečajevi na internetu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Sep.2010, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stečajevi na internetu

BEOGRAD -

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika (ALSU) pustila je danas u rad Portal za stečajne upravnike koji je ujedno i nova internet prezentacija agencije.

Portal za stečajne upravnike predstavlja javni informativni portal za promovisanje transparentnosti i dobre prakse u vođenju stečajeva i na jednom mestu objedinjuje informacije koje se tiču stečaja u Srbiji.

Pretragom korisnici dobijaju podatke o tome koje su firme u stečaju, broj rešenja i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << datum otvaranja stečaja, ime stečajnog sudije, stečajnog upravnika kao i nadležnog suda.

Istovremeno sa evidencijom novog stečaja u Sistemu za automatizovano vođenje stečajeva i elektronsko izveštavanje, javnost će imati priliku da tu informaciju vidi i na naslovnoj strani portala.

Pored navedenog, na portalu se objavljuju oglasi i ostale informacije o svim prodajama imovine u stečaju, a omogućeno je i dobijanje obaveštenja putem elektronske pošte o svim značajnim događajima u vezi sa stečajem za koje je korisnik zainteresovan.

Portal je razvijen u saradnji sa USAID Programom za reformu stečajnog i izvršnog postupka (BES) i domaćom softverskom kompanijom Omnicom i dostupan je na adresi www.alsu.gov.rs

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počeo da radi portal sa informacijama o stečaju

Izvor: EMportal, 10.Sep.2010

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika (ALSU) pustila je danas u rad Portal za stečajne upravnike na kome će biti objedinjene sve informacije koje se tiču stečaja u Srbiji.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.