Stara Pazova: Uhapšen zbog krađe u vikendici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Maj.2020, 10:28

Stara Pazova: Uhapšen zbog krađe u vikendici

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi podneće krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv tridesetpetogodišnjeg muškarca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa.

Sumnja se da je provalio u vikendicu u Krnješevcima iz koje je ukrao akumulatore, agregat, dva bojlera i druge predmete, čija se vrednost procenjuje na oko 150.000 dinara.

Prilikom kontrole, policija je u njegovom vozilu marke "škoda" pronašla sve ukradene predmete i vratila vlasniku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pazarac uhapšen zbog nasilja nad suprugom

Izvor: Večernje novosti, 18.Maj.2020

E. A. (37) iz Novog Pazara uhapšen je zbog sumnje da je u porodičnoj kući više puta udario dvadesettrogodišnju suprugu E. A. (37) iz Novog Pazara uhapšen je zbog sumnje da je u porodičnoj kući više puta udario dvadesettrogodišnju suprugu. Njemu se na teret stavlja krivično...

Nastavak na Večernje novosti...

UHAPŠEN ZBOG POKUŠAJA UBISTVA Kraljevčanin (36) jednog nožem izbo po stomaku, drugog po licu

Izvor: Blic, 18.Maj.2020

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu uhapsili su Nikolu D. (36) iz tog grada zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.