Stao čuveni Tomos, radnici nisu dobili plate

Izvor: B92, 26.Nov.2018, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stao čuveni Tomos, radnici nisu dobili plate

Radnici Tomosa prošle nedelje uložili su predlog za stečaj kompanije, potvrdio je za STA Sašo Ristič, predstavnik sindikata.

Radnici su tako postupili nakon što nisu dobili plate, doprinose, regres, a u nekim slučajevima ni pomoć solidarnosti.

Takav korak Rističa nije iznenadio, no žao mu je što se takvo nešto događa jer je Tomos kompanija s dugogodišnjom tradicijom i međunarodno priznatom robnom markom.

Direktor i vlasnik Tomosa Iztok Pikl nije želeo da komentariše ove informacije jer tvrdi da predlog još nije video. Tvrdi kako kompanija još nije zrela za stečaj, prenosi Seebiz.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tomosovi radnici nisu dobili plate, traže stečaj

Izvor: AutoBlog, 26.Nov.2018

Radnici Tomosa su prošle nedelje uložili predlog za stečaj kompanije, potvrdio je za agenciju STA sindikalac Sašo Ristič. Radnici su tako postupili nakon što nisu dobili plate, doprinose, regres, a u nekim slučajevima ni pomoć solidarnosti. Takav korak Rističa nije iznenadio, ali mu je žao...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.