Izvor: B92, 05.Nov.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanojević: Depolitizacija

Beograd -- Menadžer Beograda Bojan Stanojević kaže da će tokom svog mandata raditi na projektima i privlačenju investitora.

Stanojević je rekao i kako se nada da će dogovor o koaliciji Demokratske stranke i Demokratske stranke Srbije na gradskom nivou biti postignut do kraja ove ili tokom sledeće nedelje.

"Pregovori su u toku, odvijaju se usporeno zato što ne pristajemo na zahteve DSS da resori u gradu budu deljeni po partijskoj liniji, već tražimo da budu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << deljeni po stručnoj. Mi smo u prethodne četiri godine prilično depolitizovali gradsku upravu i na ključnim mestima se nalaze ljudi koji nisu članovi nijedne stranke, pa ni DS, i ne može neko koje četiri godine dobro radio svoj posao sada da bude smenjen zato što ne pripada nijednoj stranci. Kada DSS pristane na taj pristup, imaćemo dogovor", kaže on.

Bojan Stanojević je naveo i da će izveštaj o svom radu podnositi gradonačelniku, koji ga je i imenovao.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.