Izvor: Danas, 09.Apr.2024, 18:12

Stanković (NPS): Postoje različiti stavovi o bojkotu izbora, treba se truditi da do njega ne dođe

Poslanik Narodnog pokreta Srbije (NPS) Đorđe Stanković izjavio je danas da postoje različiti stavovi i razmišljanja u koaliciji "Srbija protiv nasilja" vezano za bojkot novih beogradskih izbora i da još uvek pokušava da se pronađe najbolje zajedničko rešenje, ali da je njegov stav da se treba truditi da do bojkota ne dođe, tako što će vlast biti naterana da ispuni zahteve opozicije o izbornim uslovima.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Miroslav Aleksić: Treba iscrpeti svaku mogućnost za razgovore

Izvor: Danas, 09.Apr.2024

Predsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) i narodni poslanik Miroslav Aleksić izjavio je da ukoliko vlast ne ispuni sva tri zahteva opozicije, treba iscrpeti svaku mogućnost za razgovore jer su svi svesni da bojkot nije sjajno rešenje, već alarm koji signalizira da u jednom društvu nešto ozbiljno...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.