Izvor: B92, 11.Nov.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stambeni kredit sa EKS od 5,29 %

Beograd -- Folksbanka daje stambene kredite u švajcarskim francima sa rokom otplate od 20 godina i efektivnom kamatom stopom od 5,29 odsto.

U efetivnu kamatnu stopu je uključena naknada za obradu kreditnog zahteva od dva odsto, ističe se u saopštenju. Mesečna rata može biti i do 50 odsto od prihoda, a ta vrsta stambenog kredita Folksbanke otplaćuje se tromesečno u jednakim ratama. Građani mogu izabrati da li će dati učešće ili depozit ili će se opredeliti za kredit >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bez učešća i depozita.

Kao obezbeđenje Folksbanka traži hipoteku na nepokretnost, menicu i administrativnu zabranu, a za dobijanje stambenog kredita neophodno je da se plata prima preko te banke.

Folksbanka za dobijanje stembenog kredita u švajcarskim francima ne zahteva zaključivanje životnog osiguranja.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.