Staklara stala na noge

Izvor: B92, 17.Nov.2012, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Staklara stala na noge

Paraćin -- Konzorcijum "Glas industri" iz Bugarske koji je od jula vlasnik Srpske fabrike stakla (SFS) Paraćin, isplatio je radnicima i poslednju zaostalu platu.

"Zaposleni nemaju više stara potraživanja od 'Staklare"', a prema rečima predsednika sindikata Nezavisnost Borivoja Jevtića plate su sada redovne i sa svim doprinosima.

Jevtić je napomenuo i da je novi vlasnik isplatio i otpremnine za 480 radnika, koji su, prema socijalnom programu, napustili fabriku u septembru i oktobru mesecu.

U staklari je sada zaposleno 1.160 radnika.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Staklara stala na noge

Izvor: Capital.ba, 17.Nov.2012

PARAĆIN, Konzorcijum „Glas industri“ iz Bugarske koji je od jula vlasnik Srpske fabrike stakla (SFS) Paraćin, isplatio je radnicima i posljednju zaostalu platu. „Zaposleni nemaju više stara potraživanja od ‘Staklare“‘, ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.