Šta se desi ako se prijavite za 100 evra, a nemate pravo na to? FOTO

Izvor: B92, 15.Jan.2022, 14:35

Šta se desi ako se prijavite za 100 evra, a nemate pravo na to? FOTO

Beograd -- Ko još ne bi poželeo da dobije 100 evra?

Takvi su verovatno retki, što se po broju prijava videlo i kada je država prvi put podelila svim punoletnim građanima po 100 evra pomoći.

Međutim, ovoga puta uslov da biste dobili 100 evra je da imate od 16 do 29 godina, jer je ova pomoć namenjena mladima.

Ipak, pokušali smo da saznamo šta se desi ako ste stariji od 29 godina i prijavite se za pomoć - ništa nas ne košta da probamo!

Počelo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prijavljivanje: Do 100 evra u par klikova FOTO

Nažalost, ništa od toga.

Prvih nekoliko koraka izgledaju identično kao pri regularnoj prijavi, o čemu više možete pročitati u posebnom tekstu. Morali smo da sačekamo nekoliko minuta nakon prijave da bismo uspešno podnekli zahtev za proveru statusa prijave, ali nakon toga smo dobili poruku koja nas je razočarala: "Vaša prijava je odbijena usled neispravnosti unetih podataka. Molimo vas da ponovo podnesete prijavu sa ispravnim podacima."

Ukratko, prošli smo kao Đoković u Australiji!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.