Šta mislite: Da li su mostovi u Srbiji bezbedni? ANKETA

Izvor: B92, 16.Avg.2018, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta mislite: Da li su mostovi u Srbiji bezbedni? ANKETA

Beograd -- Posle tragedije u Đenovi, srpsko Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture naložilo je vanredni inspekcijski nadzor nad svim mostovima u Srbiji.

Provera će se donositi na sve mostove duže od 100 metara.

U kakvom su stanju mostovi? Imaju li svi upotrebnu dozvolu? Koliki im je vek trajanja? Da li je nosivost veća od projektovane? Posle koliko godina je neophodna sanacija? Kako se ove konstrukcije održavaju? Da li za mostove imamo dovoljno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << novca?

To su pitanja za prof.dr Milana Vujanića, sa Saobraćajnog fakulteta i Gorana Rodića, potpredsednika Građevinsko - industrijske komore Srbije u Jutru Prve TV.

Pitamo i Vas:

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.