Izvor: Nezavisne Novine, 25.Feb.2024, 09:09

Srpsku očekuje novi rast cijena polovnjaka

BANJALUKA - Zbog nedostatka novih automobila na tržištu, ali i zbog povećane potražnje za polovnim četvorotočkašima, a manje ponude, porasla je njihova cijena, ali dodatni rast očekuje se i dalje, smatraju naši sagovornici i ističu da je u proteklom periodu cijena polovnjaka skočila za 30 odsto.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Srpsku očekuje novi rast cijena polovnjaka

Izvor: Capital.ba, 25.Feb.2024

BANJALUKA – Zbog nedostatka novih automobila na tržištu, ali i zbog povećane potražnje za polovnim četvorotočkašima, a manje ponude, porasla je njihova cijena, ali dodatni rast očekuje se i dalje, smatraju sagovornici i ističu da je u proteklom periodu cijena polovnjaka skočila za 30 odsto. FOTO:...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.