Srpski oficir prodavao tajne hrvatskim agentima

Izvor: SEEbiz.eu, 23.Nov.2019, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski oficir prodavao tajne hrvatskim agentima

BEOGRAD - U špijunsku aferu koja proteklih dana potresa domaću i međunarodnu javnost uključena je i hrvatska služba, koja se, kako se sumnja, dokopala i nekih srpskih tajnih dokumenata, ekskluzivno otkriva Kurir.

Iza svega, tvrde sagovornici Kurira, stoji NATO, koji ima nameru da naruši odnose Beograda i Moskve, a konačni cilj je zapravo da se poljulja vojna neutralnost Srbije!

Snimak primopredaje dokumenata u Zemunu snimila je hrvatska tajna služba, ukazuju saznanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << iz istrage. Plan je, međutim, osujećen i predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da nas je ceo slučaj učvrstio u odluci da nećemo ni u jedan vojni savez, kao i da nećemo menjati politiku prema Rusiji. Afera je izbila 17. novembra objavljivanjem snimka koji je nastao pre godinu dana, a na kojem potpukovnik Vojske Srbije Z. K. prima novac od agenta ruske vojne obaveštajne službe GRU Georgija Klebana.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Povezane vesti

NATO STOJI IZA AKCIJE O "RUSKOM ŠPIJUNU": Prodavao tajne Hrvatima, usledila FILMSKA NAMEŠTALJKA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2019

U špijunsku aferu koja proteklih dana potresa domaću i međunarodnu javnost uključena je i hrvatska služba, koja se, kako se sumnja, dokopala i nekih srpskih tajnih dokumenata...Iza svega, tvrde naši sagovornici, stoji NATO, koji ima nameru da naruši odnose Beograda i Moskve, a navodno je konačni...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.