Srpska kompanija šije odela u BiH

Izvor: B92, 27.Sep.2015, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska kompanija šije odela u BiH

Srpska kompanija "Martini Vesto", koja pravi muških odela, otvoriće dva nova proizvodna pogona, jedan u Bosni i Hercegovini i jedan u Srbiji.

To preduzeće planira otvaranje prvog proizvodnog pogona u Bosni i Hercegovini, u Bjeljini, u kojem će zaposliti 200 radnika, kao i još jednu fabriku u Leskovcu za 300 radnika.

Vlasnik kompanije "Martini Vesto", Ljubiša Marković rekao je da je otvaranje proizvodnog pogona u Bosni jako značajno kako bi se lakše probili na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tržište Hrvatske i Slovenije, prenosi portal Indikator.

"Uskoro otvaramo veleprodaju u Švajcarskoj gde ćemo izvoziti 1.000 odela i 3.000 košulja nedeljno", istakao je Marković.

"Martini Vesto" otvoriće još jednu fabriku u Leskovcu, u Srbiji, dodaje isti izvor.

Gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović, podsetio je da ova kompanija već dnevno izvozi 500 odela na tržište Španije.

"Zasigurno će proširenje kapaciteta ovom preduzeću mnogo značiti u daljem razvoju poslovanja, a mi ćemo kao lokalna samouprava pomoći koliko god možemo", rekao je Cvetković.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Srpska kompanija šije odijela u BiH

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Sep.2015

Srpska kompanija "Martini Vesto", koja pravi muških odijela, otvoriće dva nova proizvodna pogona, jedan u Bosni i Hercegovini i jedan u Srbiji...To preduzeće planira otvaranje prvog proizvodnog pogona u Bosni i Hercegovini, u Bjeljini, u kojem će zaposliti 200 radnika, kao i još jednu fabriku u...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.