Srpska avio-kompanija u prošloj godini prevezla 4,19 miliona putnika

Izvor: Capital.ba, 14.Jan.2024, 15:40

Srpska avio-kompanija u prošloj godini prevezla 4,19 miliona putnika

BEOGRAD – Srpska avio-kompanija “Air Serbia” u prošloj godini prevezla je 4,19 miliona putnika, što je rast od 53 odsto, saopštio je ministar finansija Siniša Mali. FOTO: Air Serbia Mali je naglasio da “Air Serbia” nastavlja da ruši rekorde, te da se njen rast odvija na svim poljima. “Kompanija danas ima 44 odsto više letova, i to na 23 nove destinacije, 87 ruta u redovnom saobraćaju u 34 zemlje na četiri kontinenta“, objavio je Mali na “Instagramu”. On je podsjetio da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << od 17. maja, nakon više od 30 godina, “Air Serbia” ponovo počela da leti do Čikaga i da je za prvih šest mjeseci na liniji između Beograda i ovog grada u SAD letjelo više od 25.000 putnika. “Rast ka rekordima rezultat je decenije rada na rastu ugleda, mogućnosti, tržišta, kompanije koja je postala svetska. Nastavite da letite visoko! Čestitam!”, poručio je Mali zaposlenima u ovoj avio kompaniji. Srna Чланак Srpska avio-kompanija u prošloj godini prevezla 4,19 miliona putnika се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

"Er Srbija" povećala broj putnika za 53 odsto

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Jan.2024

Srpska avio-kompanija "Er Srbija" u prošloj godini prevezla je 4,19 miliona putnika, što je rast od 53 odsto, saopštio je ministar finansija Siniša Mali.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.