Srbijagas: Gas od 1. jula jeftiniji za 12,58 odsto

Izvor: Kamatica.com, 22.Jun.2015, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbijagas: Gas od 1. jula jeftiniji za 12,58 odsto

Cena prirodnog gasa od 1. jula biće smanjena za 12,58 odsto, a za krajnje kupce kojima je Srbijagas javni snabdevač prosečno sniženje iznosiće 11,3 odsto, saopštilo je danas to javno preduzeće.

U skladu sa Metodologijom za određivanje cene prirodnog gasa za javno snabdevanje, a imajući u vidu kvartalno kretanje cene derivate nafte na berzi i vrednost kursa dolara, stekli su se uslovi da planska cena prirodnog gasa bude smanjena za 12,58 odsto, dok će za krajnje kupce kojima je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kamatica.com << Srbijagas javni snabdevač prosečno smanjenje iznositi 11,3 odsto, navodi se u saopštenju.

Tu odluku o smanjenju cena gasa usvojio je danas Nadzorni odbor Srbijagasa na sednici u Beogradu.

Odluka će se primenjivati po dobijanju saglasnosti Agencije za energetiku Republike Srbije, odnsono od 1. jula i biće objavljena u Službenom glasniku Republike Srbije.

Nastavak na Kamatica.com...






Povezane vesti

Gas jeftiniji od 1. jula

Izvor: NTV.rs, 22.Jun.2015

BEOGRAD – Cena prirodnog gasa od 1. jula biće smanjena za 12,58 odsto, a za krajnje kupce kojima je Srbijagas javni snabdevač prosečno sniženje iznosiće 11,3 odsto, saopštilo je danas to javno preduzeće.. U skladu sa Metodologijom za određivanje cene prirodnog gasa za javno snabdevanje, a imajući...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kamatica.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kamatica.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.