Izvor: Capital.ba, 26.Apr.2011, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spremni za razgovore o poravnanju sa Srpskom

SARAJEVO, Federalno Ministarstvo finansija spremno je razgovarati sa Ministarstvom finansija Republike Srpske o izmirenju duga po osnovu raspodjele prihoda sa računa Uprave za indiretkno oporezivanje BiH, izjavio je Srni  ministar finansija Ante Krajina. 'Nije uopšte upitno hoće li biti održan sastanak i čini mi se da je riječ o nesporazumu  na relacijama entitetskih ministarstva finansija. Uputio...

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Ministarstvo finansija FBiH spremno za razgovore o poravnanju sa RS

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Apr.2011

SARAJEVO- Federalno Ministarstvo finansija spremno je razgovarati sa Ministarstvom finansija Republike Srpske o izmirenju duga po osnovu raspodjele prihoda sa računa Uprave za indiretkno oporezivanje BiH, izjavio je ministar finansija Ante Krajina.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.