Sporazum o vazdušnom saobraćaju Srbije i Švajcarske

Izvor: Beta, 15.Apr.2015, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sporazum o vazdušnom saobraćaju Srbije i Švajcarske

BEOGRAD, 15. aprila 2015. (Beta) - Srbija i Švajcarska potpisale su u sredu sporazum o vazdušnom saobraćaju koji treba da omogući intenzivnije i liberalnije odnose u vazdušnom saobraćaju izmedju dve države.

Sporazum su u Vladi Srbije potpisali ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović i ambasador Švajcarske u Srbiji Žan-Danijel Ruh.

"Srbija i Švajcarska već imaju jedan sporazum o vazdušnom saobraćaju, koji smo sada doradili >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << i učinili savršenijim", kazala je Mihalovićeva nakon potpisivanja tog dokumenta.

Ona je precizirala da sporazum znači mogućnost da izmedju dve zemlje bude više letova, da letovi budu omogućeni iz raznih gradova, odnosno omogućava sve vrste dogovora koji ranijim sporazumom nisu bili mogući.

Ambasador Švajcarske Žan-Danijel Ruh kazao je da sporazum omogućava bolju povezanost dve zemlje, imajući u vidu da u Švajcarskoj živi i radi velika srpska dijaspora.

Nastavak na Beta...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.