Spavao kod slavnih umesto u hotelu (VIDEO)

Izvor: S media, 08.Feb.2012, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spavao kod slavnih umesto u hotelu (VIDEO)

Zato je odlučio da pronađe dobre duše (i slavne) koje bi mu dopustile da kod njih prespava jednu noć.

Hotel na drveću (FOTO)

Najskuplje kuće slavnih (FOTO)

Najekscentričniji hoteli (FOTO)

Mark nije išao kod rođaka niti kod prijatelja od prijatelja, već je e-mailom upitao nekoliko poznatih osoba da li bi mu ustupile krevet na jednu noć. Dobio je odobrenje od trinaest slavnih osoba, među kojima su komičari, glumci i scenaristi, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << a svoju pustolovinu je, naravno, i snimio.

Ovaj video će vam možda razbiti par predrasuda koje imate o poznatima. Neki od njih ipak su "normalni", pristupačni i simpatični, pa bi vam i ustupili krevet, ili barem kućicu na drvetu.

(Webcafe.hr)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

VIDEO: Bolje kod poznatih i slavnih nego u hotelu

Izvor: Cafe.ba, 08.Feb.2012

Komičar Mark Malkoff odlučio je posjetiti Los Angeles, ali nikako nije htio potrošiti stotine dolara na noćenje u hotelima. Stoga se odlučio naći dobre duše (i slavne) koje bi mu dopustile da kod njih prespava jednu noć.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.