Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 01.Maj.2023, 14:23

Spas u zadnji čas: Ovo je fantastičan trik da očistite roštilj uz pomoć samo dva sastojka

Sezona roštiljanja u punom je jeku, a kako vas prljave rešetke ne bi oneraspoložile donosimo odličan savet kako će jednostavno i brzo zablistati. Uz ovaj efikasni super trik svaki put ćete brzo očistiti roštilj i više vremena posvetiti uživanju… Belo sirće i crveni luk – dobitna su kombinacija! Električni roštilj možete prethodno malo i zagrejati. […]
Vest Spas u zadnji čas: Ovo je fantastičan trik da očistite roštilj uz pomoć samo dva sastojka objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Kako da očistite roštilj uz pomoć dva sastojka?

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Maj.2023

Sezona roštiljanja obično počinje prvomajskim praznikom, a kako vas prljave rešetke ne bi oneraspoložile donosimo odličan savjet kako će jednostavno i brzo zablistati.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.