Samardžić-Marković: Neću voditi NIP!

Izvor: S media, 22.Feb.2011, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samardžić-Marković: Neću voditi NIP!

Ministarka sporta i omladine Snežana Marković-Samardžić izjavila je danas da nije zainteresovana da preuzme Ministarstvo za Nacionalni investicioni plan za koje ju je premijer zadužio nakon što je Verici Kalanović prestao mandat.

"Nemam nameru da ostanem ministarka za NIP, ovo je samo tranzicija. Nama je u interesu da se sistem obezbedi jer ima puno korisnika NIP-a po lokalnim samoupravama i puno gradjevinara kojima je prosto potrebno da sistem radi", rekla je Marković-Samaržić >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << agenciji Beta tokom posete Šapcu.

Ona je, zbog efikasnijeg rada Ministarstva za NIP najavila zajednički kolegijum sa dojučerašnjom ministarkom za NIP Vericom Kalanović u četvrtak.

Ministri ovlašćeni da vode upražnjene resore

Samardžić-Marković je naglasila da neće raditi zajedno sa bivšom ministarkom Vericom Kalanović već da će saradjivati, kao i da je upoznata sa radom Ministarstva za NIP.

"Upoznata sam sa radom Ministarstva NIP-a jer Ministarstvo sporta i

omladine
ima svoj sektor za upravljanje projektima koji sam, kada sam

postala ministar, ustanovila jer je nemoguće baviti se sportom ozbiljno bez infrastrukture. Taj sektor sa NIP-om saradjuje preko tri godine tako da sam upoznata sa radom", naglasila je Marković- Samardžić.

(Beta)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.