Izvor: B92, 23.Sep.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smiljanić: Rušimo Vladu

Beograd -- Predsednik SSSS Milenko Smiljanić najavio je da će ovaj sindikat krenuti u rušenje Vlade Srbije.

Predsednik Saveza samostalnih sindikata Srbije rekao je da, ukoliko kabinet Vojislava Koštunice sa njim ne potpiše socijalni ugovor, krenuti u obaranje Vlade Srbije.

"Rok da Koštuničina Vlada odluči da li je za socijalni mir ili rat je kraj septembra. Ako se ne izjasni počinje vrela jesen, odnosno rušenje Vlade. Plan je napravljen i imamo mehanizme za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njegovu realizaciju", rekao je Smiljanić za novosadski "Građanski list".

Prema njegovom mišljenju, Vlada Srbije je izgubila svaki legitimitet posle lokalnih i pokarajinskih izbora. "Na predsedničkim izborima kandidat vladajuće koalicije potpuno je propao, a poražena je i na lokalnim izborima. Zbog toga smatram da Vlada Srbije više nikog ne predstavlja", rekao je Smiljanić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.