Smederevo dalo Komiku oil zemljište u zakup

Izvor: NaDlanu.com, 13.Mar.2012, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smederevo dalo Komiku oil zemljište u zakup

SMEDEREVO, 13. marta 2012. (Beta) - Skupština grada Smedereva izdala je u utorak američko-holandskoj kompaniji Komiko oil u zakup na 99 godina 113 hektara za izgradnju rafinerije.

SMEDEREVO, 13. marta 2012. (Beta) - Skupština grada Smedereva izdala je u utorak američko-holandskoj kompaniji Komiko oil u zakup na 99 godina 113 hektara za izgradnju rafinerije.Odbornici su prihvatili izmenjen predlog Ugovora o zakupu kojim su precizirana prava i obaveze kompanije, pre svega da ne može >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << da udje u posed dok ne isplati 652 miliona dinara, kolika je bila ponudjena cena.Zamenica gradonačelnika Smedereva Jasna Avramović rekla je agenciji Beta da će gradonačelnik s Komiko oilom potpisati ugovor o davanju u zakup zemljišta."Sada se očekuje da gradonačelnik s kompanijom potpiše ugovor koji je od prethodnog izmenjen u 14 tačaka" rekla je Avramovićeva.Planirani kapacitet rafinerije za preradu sirove nafte je 100.000 barela. U rafineriji će se proizvoditi gorivo u skladu sa standardima EU: bezolovni benzin, evrodizel, TNG i avio-gorivo.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skupština grada izdala Komiku oil zemljište u zakup

Izvor: Politika, 13.Mar.2012

SMEDEREVO – Skupština grada Smedereva izdala je američko-holandskoj kompaniji Komiko oil u zakup na 99 godina 113 hektara za izgradnju rafinerije...Odbornici su prihvatili izmenjen predlog Ugovora o zakupu kojim su precizirana prava i obaveze kompanije, pre svega da ne može da uđe u posed dok ne...

Nastavak na Politika...

Smederevo izdalo Comico Oilu zemljište u zakup

Izvor: EMportal, 13.Mar.2012

Skupština Smedereva izdala danas američko-holandskoj kompaniji Comiko Oil u zakup na 99 godina 113 hektara za gradnju rafinerije.

Nastavak na EMportal...

“Komiko oil” za mjesec dana počinje radove

Izvor: Capital.ba, 14.Mar.2012, 11:53

SMEDEREVO, Grad Smederevo dao je američkoj kompaniji 'Komiko oil' u zakup na 99 godina zemljište za izgradnju rafinerije. Grad Smederevo dobiće 652 miliona dinara (oko 5,9 miliona evra) od 'Komiko ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.