Smanjen priliv novca iz dijaspore

Izvor: Capital.ba, 11.Okt.2020, 13:26

Smanjen priliv novca iz dijaspore

SARAJEVO, Dijaspora je od aprila do kraja juna poslala 220 miliona KM manje u odnosu na isti period prošle godine, objavila je Centralna banka BiH. foto: Capital Ukupni tekući transferi u drugom kvartalu iznosili su oko 904 miliona KM, od čega se na novčane doznake iz inostranstva odnosilo oko 554 miliona, a ostatak se odnosio na ostale transfere. Pad doznaka zabilježen je i u prvom kvartalu ove godine, kada je iz dijaspore stiglo 23 miliona KM manje. Srna Чланак Smanjen priliv novca iz dijaspore се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Prihodi od indirektnih poreza manji za 10,27 odsto

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Okt.2020, 10:14

SARAJEVO - Prihodi od indirektnih poreza u BiH za devet mjeseci iznosili su 5,327 milijardi KM i manji su za 10,27 odsto u odnosu na isti period prethodne godine, kada su bili 5,936 milijardi KM, rekao je direktor Uprave za indirektno oporezivanje (UIO) BiH Miro Džakula.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.