Slovenski surfer pronađen živ nedaleko od Trsta

Izvor: SEEbiz.eu, 30.Okt.2018, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slovenski surfer pronađen živ nedaleko od Trsta

 TRST -Slovenski državljanin, surfer koji je nestao u ponedjeljak popodne kod Umaga, pronađen je živ kod Trsta.

Policija je potvrdila da je 47-godišnji surfer, Slovenac, pronađen nedaleko od Trsta. Talijanska lučka kapetanija tu je vijest prenijela slovenskoj lučkoj kapetaniji, a slovenska policija policijskoj upravi istarskoj. Kako doznaje HRT, slovenski se državljanin javio svojoj supruzi.

Podsjetimo, unatoč upozorenju o orkanskom jugu, dvojica mladića u >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << ponedjeljak su popodne otišli surfati u blizini Savudrijskog svjetionika ispred Umaga.

Jedan od dvojice nestalih surfera, hrvatski državljanin, sinoć je doplivao do obale i spasio se, a s obzirom na vremenske prilike na moru, nije bila moguća potraga za drugim.

Jutros je krenula velika potraga za drugim surferom, slovenskim državljanom. Na terenu su bile Lučka kapetanija Umag, vatrogasci, pomorska policija i Gorska služba spašavanja.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.