Slovenski Mag-Lev Audio počeo proizvoditi proizvodi lebdeće gramofone

Izvor: SEEbiz.eu, 08.Apr.2018, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slovenski Mag-Lev Audio počeo proizvoditi proizvodi "lebdeće" gramofone

LJUBLJANA - Slovensko poduzeće Mag-Lev Audio započelo je proizvodnju jedinih "lebdećih" gramofona na svijetu u iznajmljenim prostorijama u Novoj Gorici. 

Direktori Tomaž Furlan i Davorin Pegan su na predstavljanju u Primorskom tehnološkom parku u Vrtojbi najavili da planiraju proizvesti oko 1.500 lebdećih gramofona mjesečno. Prvi proizvodi bit će poslani za oko 850 kupaca koji su ih već platili putem uspješnih internetskih kampanja.

Slijedit će ih distributeri >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << za različite zemlje svijeta koji su već poslali prve narudžbe.

 "Naši klijenti su sredovječni ljudi koji žele slušati muziku u miru nakon posla, za opuštanje, koji uzimaju vrijeme za slušanje muzike nakon dugog dana", rekao je za STA Furlan.

Čak 60 posto kupaca koji su preko Kickstartera kupovali leteće gramofone dolaze iz SAD-a, a ostali su iz Europe, Australije i Japana.

Poduzeće je zaposlilo 12 ljudi, te je ukupan broj zaposlenih narastao na 20.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Povezane vesti

Slovenački Mag-Lev Audio počeo proizvoditi “lebdeće” gramofone

Izvor: Capital.ba, 08.Apr.2018

LJUBLJANA,  Slovenačko preduzeće Mag-Lev Audio započelo je proizvodnju jedinih “lebdećih” gramofona na svijetu u iznajmljenim prostorijama u Novoj Gorici.  Direktori Tomaž Furlan i Davorin Pegan su na predstavljanju u Primorskom tehnološkom parku u Vrtojbi najavili da planiraju proizvesti...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.