Slovenija na rubu ponora

Izvor: B92, 23.Feb.2013, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slovenija na rubu ponora

Ljubljana -- Nemački listovi pišu o produbljenju političke krize u Sloveniji.

"Slovenija na rubu ponora" piše Zidojče cajtung povodom duboke političke krize u toj članici evrozone.

List objašnjava da je do produbljenja krize došlo u petak uveče kada su ostavke podneli ministar spoljnih poslova i predsednik Demokratske stranke penzionere Karl Erjavec i ministar zdravlja Tomaž Gantar.

Stranka Desus je objavila da ne želi da bude u vladi čiji je predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << osumnjičen za korupciju. List podseća da je reč o optužbama na račun premijera Janeza Janše da nije prijavio više od 200.000 evra novostečene imovine, što on negira.

"Iako u parlamentu nema većinu, Janša ne želi da podnese ostavku", prenosi Zidojče cajtung.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Slovenija na ivici ponora

Izvor: Capital.ba, 23.Feb.2013

LJUBLJANA, Njemački listovi pišu o produbljenju političke krize u Sloveniji. „Slovenija na ivici ponora“ piše Zidojče cajtung povodom duboke političke krize u toj članici evrozone. List objašnjava da je do ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.