Kraj: Slaviji ističe rok, prete li nove kazne?

Izvor: B92, 30.Avg.2018, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj: Slaviji ističe rok, prete li nove kazne?

Beograd -- Rok za završetak radova na izgradnji platoa na Slaviji ističe u petak u ponoć, a ukoliko radovi ne budu završeni, moguće su kaznene mere.

Rok za završetak radova na izgradnji platoa na Slaviji je 31. avgust u ponoć i očekuje se da to bude ispoštovano. Nakon toga, ukoliko radovi ne budu završeni, Sekretarijat za investicije će, u dogovoru sa nadzorom, da donese odluku o eventualnim kaznenim merama, izjavio je gradski sekretar za investicije Luka Petrović. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Trenutno se obavljaju završni radovi kako bi ovaj javni prostor, koji je nekada predstavljao ruglo grada, dobio konačno potpuno novi izgled, saopštio je Beo-info.

Prema rečima sekretara za investicije, u narednih dvadesetak dana ostalo je samo da se postave klupe, što će morati da sačeka fazu „sagorevanja” betona.

Tada će to biti jedna parkovski uređena površina, a na izdignutoj platformi platoa odvijaće se različiti sadržaji i programi, naveo je Petrović.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.