Izvor: B92, 03.Apr.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skupština akcionara u "Zavodu"

Beograd -- U privatizovanom Veterinarskom zavodu "Zemun" održana je prva skupština akcionara.

Ova je skupština ujedno označila i zvanični ulazak Konzorcijuma "Zekstra-Bankom", novog većinskog vlasnika u ovo preduzeće. Održavanjem skupštine akcionara ukinute su i privremene mere u Veterinarskom zavodu "Zemun", koje je država uvela pre tri meseca.

Predstavnik Konzorcijuma je akcionarima, zaposlenima i penzionerima Veterinarskog zavoda, predstavio ambiciozne planove >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za preduzeće i investicije koje su planirane za ovu godinu, objasnivši da svi akcionari, uključujući i novog većinskog vlasnika, imaju jedan, zajednički cilj, a to je unapređenje i uspeh preduzeća.

Inače, ovo označava završetak afere koja je pratila privatizaciju ovog zavoda, pri čemu su radnici zavoda, kao zainteresovani za kupovinu većinskog paketa akcija, tražili poništenje privatizacije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.