Škundrić položio kamen-temeljac za novu trafo-stanicu

Izvor: S media, 10.Avg.2010, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Škundrić položio kamen-temeljac za novu trafo-stanicu

Ministar rudarstva i energetike Petar Škundrić položio kamen-temeljac za gradnju nove trafo-stanice u zaseoku Zekići u opštini Kosjerić, koja treba da normalizuje sanbdevanje električnom energijom u tom kraju.

Vrednost radova, čiji se završetak planira za maj sledeće godine, iznosi oko milion evra.

Napominjući da investicija nema toliki značaj po vrednosti ulaganja, koliki po značaju za razvoj tog kraja, ministar je rekao da će nova trafo-stanica poboljšati >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << sanbdevanje strujom, koja je često nestajala zbog nevremena i prevelikih opterećenja mreže usled povećane potrošnje.

Nova trafo stanica treba da omogući normalno snabdevanje strujom proizvodjača maline i njihovih hladnjača, kojih ima sve više u opštini Kosjerić, objasnio je Škundrić.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Škundrić položio kamen-temeljac za novu trafo-stanicu

Izvor: YU-Build.rs, 11.Avg.2010, 16:38

Ministar rudarstva i energetike Petar Škundrić položio kamen-temeljac za gradnju nove trafo-stanice u zaseoku Zekići u opštini Kosjerić, koja treba da normalizuje sanbdevanje električnom energijom u tom kraju.Vrednost radova, čiji se završetak planira za maj sledeće godine, iznosi oko milion...

Nastavak na YU-Build.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.