Izvor: B92, Beta, Tanjug, 26.Feb.2009, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Škundrić: Postepena poskupljenja

Mali Zvornik -- Ministar energetike Srbije Petar Škundrić kaže da se zalaže da poskupljenje električne energije bude postepeno i primereno kupovnoj moći stanovništa.

Škundrić je na konferenciji za novinare u Malom Zvorniku rekao da procenat poskupljenja ne bi trebalo da bude viši od planirane stope inflacije u ovoj godini. On je kazao da je poskupljenje potrebno zbog dispariteta kursa dinara prema evru, kao i servisiranja i održavanja elektroenergetskog sistema Srbije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
On je naveo i da je električna energija u Srbiji najjeftinija u odnosu na okruženje.

Škudrić, koji je i funkcioner Socijalističke partije Srbije, prisustvovao je sastanaku članova Okružnog odbora SPS-a Mačvanskog okruga u Malom Zvorniku.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Škundrić za postepeno povećanje cene struje

Izvor: Blic, 26.Feb.2009

Ministar energetike Srbije Petar Škundrić izjavio je u Malom Zvorniku da se zalaže da poskupljenje električne energije bude postepeno i primereno kupovnoj moći stanovništva.....Škundrić je na konferenciji za novinare rekao da procenat poskupljenja ne bi trebalo da bude viši od planirane stope...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.