Izvor: FXLider.com, 22.Apr.2013, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sirova nafta

Cena sirove nafte je i pored manjeg oporavka nastavila da se kreće ispod 89 dolara po barelu. Cena je i dalje pod pritiskom kako je prošle nedelje MMF smanjio prognoze rasta globalne ekonomije sa 3.5% na 3.3% . Prognoze ekonomskog rasta Kine smanjene su su sa 8.2% na 8% a Amerike sa 2% na 1.9%. Amerika i Kina su najveći svetski potrošači sirove nafte.
Na jednočasovnom grafikonu MACD je u fazi prekomerne kupovine dok RSI ne pokazuje trend. Cena oscilira izmedju srednje i gornje Bolindžer take tako da je moguć nastavak sličnog kretanja. Naša preporuka bila bi kupovna pozicija.

StrategyEntry1st target2nd target
LONG 88.40 88.70 89.00

Nastavak na FXLider.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FXLider.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FXLider.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.