Siniša Mali domaćinski dočekan u selu Jandrin pod kod Drvara

Izvor: B92, 20.Jun.2020, 14:52

Siniša Mali domaćinski dočekan u selu Jandrin pod kod Drvara

Drvar -- Ministar finansija Srbije Siniša Mali posetio je selo Jandrin pod, kod Drvara, gde je srdačno dočekan.

Mali je na svom Instagram nalogu napisao da su ga u selu Jandrin pod dočekala porodica Tomići, rođaci njegovog dugogodišnjeg saradnika i šefa kabineta, koji su se postarali da gosti imaju pravi ugođaj. Tako su se na stolu našli specijaliteti tog kraja, kao što je cicvara, ali i čuvena "drenja", odnosno rakija od drenjine.

"Posebno hvala deda Rajku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji se postarao da imamo pravi ugođaj", napisao je ministar Mali.

On je selo Jandrin pod posetio juče popodne, nakon što je opštini Drvar u ime Vlade Srbije uručio dva respiratora Domu zdravlja i drugu medicinsku opremu, kao i mini bus za prevoz dece.

Mali je tom prilikom istakao da je Srbija u poslednjih godinu dana uplatila opštini Drvar oko 1,4 miliona evra.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.