Sindikati SAD strahuju od priliva ruskih proizvoda

Izvor: Vostok.rs, 26.Jul.2012, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sindikati SAD strahuju od priliva ruskih proizvoda

26.07.2012. -

Američki sindikati su apelovali na Kongres da preduzme hitnu akciju protiv ekspanzije ruskih kompanija na američko tržište, koje će se, po njihovom mišljenju, desiti nakon pristupanja Rusije STO.

Prema mišljenju sindikalnih lidera, SAD treba da ulože sve napore da se ruska vlada primora da ispuni svoje obaveze u vezi sa pristupanjem u STO. Sindikati se pozivaju na negativna iskustva trgovinskih odnosa sa Kinom, koja ne ispunjava svoje obaveze u potpunosti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << />
"Njihovi proizvodi će preplaviti naše tržište, a sa svoje strane će nastaviti da ograničavaju pristup našem izvozu. Ovaj proces će dovesti do zatvaranja fabrika, gubitka radnih mesta, pada životnog standarda," navodi se u saopštenju koje je potpisao lider Unije radnika željeza, Leo Gerard.

Izvor: Golos Rossii, © Kollaž: «Golos Rossii»    

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.