Sindikat Sloga u Nišu: Ispitati poslovanje firme koja je postala vlasnik Nišekspresa

Izvor: Danas, 06.Dec.2019, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sindikat Sloga u Nišu: Ispitati poslovanje firme koja je postala vlasnik Nišekspresa

Regionalno povereništvo Udruženih sindikata Srbije "Sloga" u Nišu saopštilo je danas da zahteva od nadležnih državnih organa da "odmah ispitaju" poslovanje firme "Gojko Bokić d.o.o" koja je, kako su naglasili, "ucenila manjinske akcionare da prinudnim otkupom prodaju preostalih 10 odsto akcija" kako bi postala stoprocentni vlasnik Nišekspresa.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Sindikat “Sloga”: Privatizacija “Niš ekspresa” školski primer sukoba interesa

Izvor: JužneVesti.com, 06.Dec.2019

Tužilaštvo i policija bi trebalo odmah da ispitaju privatizaciju Niš ekspresa, kažu u niškom povereništvu Sinidkata “Sloga”. Naglašavaju da je firma koja se bavi plastikom Gojko Bokić d.o.o brokerske kuće iz Beograda ucenila manjinske akcionare da prinudnim otkupom prodaju preostalih 10...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.