Izvor: B92, 30.Jun.2003, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sindikat EPS-a nastavlja štrajk

Beograd -- Glavni odbor sindikata EPS-a doneo je odluku da štrajk u tom preduzeću bude nastavljen. Osim toga, odlučeno je i da se preispitaju potezi pojedinih kompanija koje su samostalno prekinule štrajk.

Član Štrajkačkog odbora sindikata Elektroprivrede Srbije Nebojša Jovanović u izjavi za Radio B92 navodi i da će sindikat formirati novi pregovarački tim, kao i da je u ponedeljak uveče moguć nastavak pregovora sa republičkim ministarstvom energetike: "Gospođa Udovički >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je zauzeta nekom stranom delegacijom, tako da je ostalo otovreno pitanje da li ćemo večeras ući u pregovore. Malo smo konkretizovali štrajkačke zahteve. Mahom se svode na iste, a pošto je pre neki dan Ministarstvo bilo spremno da popusti, mi smo spremni da popustimo ne bi prekinuli sve ovo na opšte zadovoljstvo".

Recimo i to da zahtev da pregovori počnu u ponedeljak uveče, u sindikatu objašnjavaju činjenocom da ako bi pregovori bili odloženi to bi uticalo na čitanje električnih brojila, koje bi trebalo da krene od utorka.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.