Izvor: Blic, 12.Nov.2001, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

'Simpo' uplatio ratu

'Simpo' uplatio ratu

BEOGRAD (Beta) - Generalni direktor 'Simpa' Milan Nikolić izjavio je juče da je ta kompanija uplatila prvu ratu poreza na ekstraprofit i da će u previđenom roku 'u potpunosti namiriti' kompletan porez od od 6,36 miliona maraka.

Nikolić je novinarima rekao da je 2,15 miliona maraka u dinarima za prvu ratu pozajmljeno od banaka, a da će novac za drugu i treću ratu biti obezbeđen prodajom objekata u Rusiji i Hrvatskoj. Rok za drugi deo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << poreza je 10. januar, a za treću ratu 10. mart, dodao je Nikolić.

Generalni direktor 'Simpa' je istakao da su 80 fabrika te kompanije u ovoj godini fizički obim proizvodnje povećale za 25 odsto i ukazao da će vrednost prozvodnje dostići oko 180 miliona dolara.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.