Sertić: Nema produžetka rokova privatizacije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jul.2015, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sertić: Nema produžetka rokova privatizacije

Ministar privrede Željko Sertić je, u razgovorima sa rukovodstvima i sindikatima osam od ukupno 17 preduzeća čiji je proces privatizacije odložen za najviše godinu dana poručio da je cilj da se zajedno dođe do preciznog akcionog plana za rešavanje sudbine tih preduzeća, jer produžetka rokova za privatizaciju neće biti.

Ministar je sa svojim saradnicima do sada na odvojenim sastancima o poslovanju, rezultatima i planovima za naredni period razgovarao sa rukovodstvima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i sindikatima PEU Resavica, Trajal Korporacijom, FAM-om, Galenikom, Kablovima iz Jagodine, Ikarbusom, Politikom i Jumkom.

"Cilj je da zajedno dođemo do preciznog akcionog plana za rešavanje sudbine ovih preduzeća, jer produžetka rokova za privatizaciju neće biti", rekao je ministar Sertić, a navodi se u današsnjem saopštenju ministarstva.

U narednih desetak dana biće održani sastanci i sa ostalim preduzećima, dok će se ovaj vid konsultacija sa svih 17 strateških preduzeća održavati redovno u cilju praćenja rezultata i kontrole ostvarivanja planova, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sertić: Produžetka rokova neće biti

Izvor: B92, 27.Jul.2015

Ministar privrede Željko Sertić razgovarao je do sada sa rukovodstvima i sindikatima 8 od 17 preduzeća čiji je privatizacija odložena za najviše godinu dana...Kako navodi Ministarstvo privrede, Sertić je o poslovanju, rezultatima i planovima za naredni period razgovarao sa rukovodstvima i sindikatima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.