Izvor: Akter, 11.Sep.2012, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Javni dug do kraja godine 60 odsto BDP-a

Državni sekretar u Ministarstvu privrede i finansija Vlajko Senić izjavio je da će javni dug do kraja godine dostići 60 odsto društvenog bruto proizvoda

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Senić: Javni dug do kraja godine 60 odsto bruto proizvoda

Izvor: Capital.ba, 12.Sep.2012, 09:17

BEOGRAD, Državni sekretar u Ministarstvu privrede i finansija Srbije Vlajko Senić izjavio je juče da će javni dug do kraja godine dostići 60 odsto društvenog bruto proizvoda. “Naša procjena je ..

Nastavak na Capital.ba...

Senić:Prethodna vlada probila je sve parametre prethodnog aranžmana sa MMF

Izvor: Beta Video, 12.Sep.2012

BEOGRAD - Državni sekretar u Ministarstvu finansija Vlajko Senić: Razgovori sa MMF nisu laki. Prethodna vlada probila je sve parametre prethodnog aranžmana (CH 1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Senić: Aranžman sa MMF uoči budžeta za 2013.

Izvor: Blic, 12.Sep.2012

Ambicija Vlade Srbije je da postigne novi aranžman sa MMF uoči donošenja budžeta za 2013. godinu tokom narednog meseca, izjavio je danas Vlajko Senić, državni sekretar u Ministarstvu finansija i privrede...On je u izjavi novinarima istakao da bi vlada budžet za narednu godinu trebalo da usvoji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.