Seminar o slanju radnika na privremeni rad u Nemačku

Izvor: Blic, 03.Avg.2014, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seminar o slanju radnika na privremeni rad u Nemačku

Privredna komora Srbije u saradnji sa predstavništvom PKS u Frankfurtu organizovaće sutra seminar na temu “Detašman - slanje radnika na privremeni rad u Nemačku“.

Predstavnici Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, operativno zaduženi za detašmane, predstaviće preduslove, procedure, neophodnu dokumentaciju i dati informacije o iskorišćenim i raspoloživim kvotama.

Na seminaru će učestvovati i predstavnici preduzeća iz Nemačke, koji će govoriti o nemačkim propisima i procedurama, troškovima dobijanja radnih dozvola, ceni radne snage, kao i o konkretnim predlozima za dobijanje poslova.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.