Sedmi sajam šljiva u Osečini od 31.avgusta

Izvor: NaDlanu.com, 21.Avg.2012, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedmi sajam šljiva u Osečini od 31.avgusta

U Osečini će od 31. avgusta do 2. septembra biti održan Sedmi sajam šljiva na kojem će se pored izlagača iz Srbije predstaviti i oko desetak inostranih.

Kako se navodi u saopštenju organizatora, cilj ove manifestacije je promocija i afirmacija šljive i proizvoda od tog voća kao prepoznatljivog srpskog proizvoda po evropskim standardima.Na Sajmu šljiva očekuju se izlagači iz Slovenije, Makedonije, Crne Gore, Hrvatske i Bosne i Hercegovine, kao i zvanične delegacije i predstavnici >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Rusije, Austrije, Francuske i drugih zemalja.U saopštenju se naglašava da je Sajam šljiva veoma značajna manifestacija za ceo region i da tu manifestaciju tradicionalno poseti veliki broj privrednika i javnih ličnosti iz oblasti politike, kulture, sporta, medija i nevladinih organizacija.BEOGRAD, 21. avgust 2012. (Beta)

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.