Izvor: TV Avala, 27.Okt.2010, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savet stranih investitora predstavlja Belu knjigu za 2010. godinu u sa predlozima za poboljšanje poslovne klime u Srbiji.

Premijer Mirko Cvetković izjavio je danas u Beogradu da će se Vlada boriti protiv monopola i stvarati predvidljive uslove za poslovanje privrede i investitora u Srbiji.

Nastavak na TV Avala...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cvetković najavio ukidanje poreza na mobilnu telefoniju

Izvor: Blic, 27.Okt.2010

Premijer Srbije Mirko Cvetković najavio je danas da će vlada ukinuti porez na mobilnu telefoniju od 10 odsto, liberalizovati tržište naftnih derivata od 1. januara sledeće godine kao i carinske stope u skladu sa procesom pridruživanja Evropskoj uniji i nagovestio ukidanje monopola na železnici....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Avala. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Avala. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.